top of page

ERVARINGEN

Ik heb bij ZZZcoaching het BMR traject gevolgd en dit ervaren als een prettig, rustgevend en vooral stress-verlagend traject.

In het begin kostte het 'huiswerk' in verhouding veel tijd per dag, maar dit was ook wel weer prettig. Even rust en tijd nemen om tot jezelf te komen. 

Daarnaast bracht het mij een stukje bewustwording en handvaten om met de stress en spanningen om te gaan. Het effect merkte ik doordat ik rustiger en meer bewust werd en mijn stressoren elke week minder lading kregen.

Kortom een aanrader!!

Het fijne aan de coaching vond ik dat er alle tijd genomen werd om uitleg te geven als ik dat wenselijk vond. Ook zochten we samen naar wat bij mij paste tijdens de sessies, waardoor het echt als mijn proces voelde. Joyce straalt vriendelijkheid en begrip uit in haar coaching waardoor ik me helemaal op mijn gemak voelde.

Joyce is een hele fijne coach.

Ze gaf me duidelijke instructies, een luisterend oor en besprak samen met mij wat mijn knelpunten waren.

Ze straalt rust en positiviteit uit en

durft uit eigen ervaring te putten.


Heel blij dat zij mijn coach was!

Ik kwam bij zzzcoaching terecht nadat ik bij de GGZ een aantal sessies doorlopen had wegens een depressie maar hier niet de juiste aanpak vond.
Mijn grootste struikelblok was het blijven piekeren....
Het is een hele beperking in je geestelijke vrijheid als je je continu zorgen maakt over dingen die misschien in de toekomst
zouden kunnen gaan gebeuren.
Het belangrijkste wat ik met BMR coaching heb geleerd..?
LOSLATEN!!
Het klinkt zo simpel, maar doe het maar eens.
Maar met BMR lukte het!
Ook nu, een dik jaar na het traject kan ik, wanneer nodig, nog steeds terugvallen op de handvaten die Joyce me tijdens de sessies gegeven heeft.

In het begin voelde het thuis oefenen met de BMR methode wat onwennig. Maar doordat Joyce dit tijdens de sessies wél elke keer even met me doorliep wende het  snel.

Het is even door bikkelen thuis want je krijgt huiswerk mee, maar je merkt dan ook dat dit zijn vruchten afwerpt:

De lading van het 'voelen' van bepaalde negatieve emoties tijdens de oefeningen nam al snel af waardoor dit in het dagelijks leven ook een steeds minder grote rol gaat spelen.

Ik heb er heel veel aan gehad, 

ZZZcoaching is een hele fijne coachingspraktijk.
Je voelt je echt gezien en gehoord tijdens de sessies bij Joyce en de praktijkruimte zelf is ook een verademing! Je ontspant al door er gewoon alleen al te zijn.
En dat is precies ook wat ik ervan meegenomen heb, gewoon te zijn, zonder waardeoordelen over mezelf.
Ik voel nu aan mijzelf wat ik nodig heb en wat mijn grenzen zijn en voel me niet meer schuldig om nee te zeggen tegen iets dat eigenlijk niet bij me past.
Ik heb zoveel meer rust!

Ik heb bij ZZZcoaching een ACCESS BARS sessie gedaan, en nu een maand verder voel ik nog altijd een wezenlijk verschil. Ik ben energieker, denk lichter over de dagelijkse beslommeringen en ik voel me sterker ten opzichte van de serieuzere zaken in het leven.

Wanneer mijn gedachten en gevoelens weer te ingewikkeld worden in de toekomst, ga ik zeker weer een sessie Access Bars doen!

bottom of page